Webáruház

Tisztelt Partnereink!

Szeptember 18-án, pénteken 08:30-12:00 között technikai okok miatt nem leszünk elérhetőek telefonon, és személyesen is csak korlátozottan.

Kérjük, hogy az erre a napra időzített látogatásukat ezek szerint időzítsék. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

KOELNER Hungária Kft.

Dunaharaszti, 2020. szeptember 14.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megnövekedett forgalom miatt az áru személyes átvételére legkorábban a rendelés leadásától számított 5 óra elteltével van lehetőség. A várakozási idő elkerülése érdekében kérjük, hogy a rendelés leadását megelőzően, a megjegyzés mezőben szíveskedjenek tájékoztatni kollégáinkat - a fentiek figyelembe vételével - az Önök várható érkezésének időpontjáról (nap óra:perc).
Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megadott időpontra az áru összekészítése megtörténjen és Partnereink a legkevesebb várakozási idő mellett tudják átvenni az árut.

A kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük.

Köszönettel,

Koelner Hungária csapata

 

 

Partnereink részére a webáruház használatához szükséges felhasználó név és jelszó az illetékes területi képviselőtől igényelhető, aki a hozzáféréshez szükséges adatokat személyesen adja át és egyúttal bemutatja az áruházat.

 Tájékoztatás: minden A2-A4-es kötőelemből a minimum rendelési érték - tételenként - nettó 500 Ft.

Kérjük, a webáruházba való bejelentkezéshez kattintson a kosárra.

Koelner Webáruház belépés

 

SEGÉDLET AZ ÚJ WEBÁRUHÁZHOZ

 

  

 A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATÁHOZ A FIREFOX VAGY A GOOGLE CHROME BÖNGÉSZŐKET AJÁNJUK,
MELYEK A KÉPEKRE KATTINTVA LETÖLTHETŐK:

  

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla
Koelner Hungária Kft.   - 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 34. - T/F: 36-24/520-400 - Adatkezelési irányelvek - Cookie tájékoztató