Szolgáltatásaink

A tudásunk és tapasztalataink megosztása az egyik legértékesebb dolog, melyet a felhasználók rendelkezésére tudunk bocsátani, segítségül a mindennapi munkájukhoz a rögzítéstechnika területén.

Szakmai segítségnyújtás

A tudásunk és a rögzítéstechnika területén gyűjtött tapasztalatunk megosztása a legértékesebb dolgok, melyet a felhasználók rendelkezésére tudunk bocsátani, segítségül mindennapi munkájukhoz. Támogatásunkkal Ön mindig az optimális megoldást tudja választani egy adott kivitelezés során.

EasyFix
tervezőprogram

Az EasyFix egy ingyenesen használható, sokoldalú szoftver, mellyel rögzítések megtervezéséhez szükséges tervezési kalkulációk készíthetők Rawlplug termékek használatával különböző kivitelezési fázisokhoz – legyen az egyszerű dübelkalkuláció vagy akár komplex lapostető szigetelés.

Easyfix tervezőprogram
Online ragasztó kalkulátor

Személyes kapcsolattartás

14 területi képviselő látja el a cég képviseletét Magyarország területén, akikhez bizalommal fordulhat műszaki jellegű kérdésekkel. Kollégáink akár helyszíni próbaterhelési vizsgálatot is készítenek homlokzat vagy födém szigetelési munkálatokhoz jegyzőkönyv készítése mellett.

Kapcsolatfelvétel

Szakszerű termékbemutatás

Igény esetén képzéseket, előadásokat szervezünk. Bemutatók keretein belül megtekintheti termékeinket és ki is próbálhatja azokat központunkban, vagy akár az Ön saját telephelyén is. Célunk, hogy minél több felhasználóval ismertessük meg termékeinket.

Szállítás

Termékeinket igény szerint rövid határidővel az Ön által kért címre leszállítjuk kicsomagban vagy raklapon, amely lehet üzlet vagy akár egy kivitelezés helyszíne is.

Szállítási díjak

Termékválasztó

Számos megközelítési szempont alapján választhat Rawlplug termékeinkből: a termékcsalád, projekt jellege vagy akár egyedi követelmények megadásával.

Link

Referenciák

Ahol a Rawlplug biztosítja a megfelelő rögzítést a nagyvilágban…

Link

Számunkra a technikai támogatás kéz a kézben jár termékeinkkel. Minden esetben szoros együttműködés keretében szeretnénk megtalálni a legjobb megoldást partnereink részére. A rögzítések és rögzítéstechnikai rendszerek területén szerzett közel 100 évnyi tapasztalat és szakértelem, biztosítja, hogy felelősséggel nyújthassunk nekik segítségért.

A rendelkezésére álló mérnökeinkhez, bátran fordulhat bármilyen jellegű műszaki kérdésével. Minél több információt kapunk, annál biztosabb, hogy a legjobb megoldást tudjuk felajánlani megoldandó feladatára.

Ha technikai támogatást vagy általános tanácsot szeretne kérni termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, töltse ki az elérhetőség oldalon az űrlapot. Technikai csapatunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot a keresett válaszokkal.

Letöltések
Lépjen velünk kapcsolatba