Ismerje meg

cégünk történetét

Łańcucka Fabryka Śrub

cégtörténet

1957

Łańcucka Fabryka Śrub gyárat 1957 augusztus 10-én alapították a Nehézipari Minisztérium rendeletére.

1991

Łańcucka Fabryka Śrub egy államkincstári tulajdonában lévő, és egyben egyedüli részvénytulajdonos vállalat, a Fabryka Śrub w Łańcucie Śrubex S.A. kezébe került.
Az ezt követő években, a mindenkori érvényben lévő szabályozásokkal összhangban, a cég részvényei a nemzeti beruházási alapok részére természetben nyújtott hozzájárulásokból tevődtek össze és nem-nyilvánosan cseréltek gazdát.

2005

A Fabryka Śrub w Łańcucie Śrubex S.A. részvényei tőzsdei bevezetésre kerültek. Részvényei 2005 Február 17-én jelentek meg először a Varsói Tőzsdén. A részvényvásárlások kedvező alakulása lehetővé tette az első komoly beruházások finanszírozását.

2008

A részvényforgalom eredményeképpen a cég bekerült a KOELNER Cégcsoportba.
Ugyanebben az évben a Fabryka Śrub w Łańcucie Śrubex S.A. elveszítette részvénytársasági státuszát és teljes egészében az újonnan alapított és a továbbiakban Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o. név alatt tevékenykedő jogi személy részévé vált.
Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o. átvállalta a Fabryka Śrub w Łańcucie Śrubex S.A. minden jogát és kötelezettségét és átvette minden gyártási és kereskedelemi tevékenység irányítását, amely a mai napig is tart.

2013

Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o. o. beolvad a RAWLPLUG vállalatba (korábban KOELNER Cégcsoport).
Ez az év fémjelzi egyben a gyár dinamikus fejlődésének kezdetét. A rákövetkező években a gyár mélyreható modernizáláson ment keresztül. A sorozatos beruházások átalakították és az iparág legmodernebb gyártóinak magasságába emelték a vállalatot.
A legfontosabbak ezek közül a beruházások közül a gyártóüzemek és a géppark átalakításai, az Autóipari Üzem beindítása és az 5 és 6 férőhelyes automata gépek megvásárlásai voltak, melyek közül az utóbbi lehetőséget nyújtott a hidegsajtolási technológia eljárások fejlesztésére, a hőkezelési eljárás módosítására és a berendezések CQI-9 szabvánnyal való összhangba hozatalára.

Letöltések
Lépjen velünk kapcsolatba