Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járvány megelőzése érdekében cégünk a hétfői (2020. 11. 02) naptól kezdődően megszünteti a helyben történő készpénz fizetési lehetőséget, illetve a rendelések személyesen történő leadását. Azon kedves partnereink, akik eddig készpénzzel fizettek, a jövőben – kihasználva a 2020. március 2-tól működő azonnali utalás lehetőségét – előre fizetéssel tudják rendezni a megrendelt áru ellenértékét. Sürgős rendelések esetében kérjük, hogy utalást követően jelezzék kollégáinknak a fizetés indításának tényét.

A rendelések hétfőtől csak telefonon (+36 24 520 400), faxon (+36 24 520 401), e-mail-en (info@koelner.hu) és webshopunkon (www.koelner.hu) keresztül tudjuk fogadni.

Azon partnereink, akik nem rendelkeznek webshop hozzáféréssel, azokat kérjük, hogy keressék a központi számunkat (+36 24 520 400), kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre.

Az áru személyes átvételével történő vásárlás esetén mindent megteszünk a személyes kontaktus elkerülése érdekében.

Mindent elkövetünk, hogy a kialakult helyzethez képest gördülékenyen történjen a kiszolgálás, de kérjük a megértésüket és a segítő támogatásukat.

További információért, illetve leadott rendeléssekkel kapcsolatban kérjük, hogy hívja a központi számunkat (+36 24 520 400).

KOELNER Hungária Kft.